کدام قسمت میوه ها و سبزیجات کشنده هستند؟


کدام قسمت میوه ها و سبزیجات کشنده هستند؟



کدام قسمت میوه ها و سبزیجات کشنده هستند؟
باید بطور قطع از مصرف برگ و یا هسته های برخی از گیاهان و میوه ها خودداری کرد
کدام قسمت میوه ها و سبزیجات کشنده هستند؟

کدام قسمت میوه ها و سبزیجات کشنده هستند؟

سایت پرونسیون اقدام به انتشار فهرستی از قسمت های آسیب رسان چند گیاه نمود که کمتر کسی در مورد مضر بودن آن اطلاع دارد.

با وجود توصیه موکد دانشمندان به تغذیه گیاهی و طبیعی، باید بطور قطع از مصرف برگ ها یا هسته های ذکر شده برخی از گیاهان خودداری کرد.

بخشهایی از میوه ها و سبزیجات که کشنده بوده و حتی مرگ را به همراه می آورند، عبارتند از:

سیب زمینی سبز شده

وجود مقدار زیادی از ماده ای به نام سولانین دلیل سبزشدن سیب زمینی است. این ماده که سمی است می تواند روی سیستم مرکزی اعصاب تاثیر بگذارد. بنابراین سیب زمینی سبز شده را به هیچ وجه مصرف نکنید.

برگ ریواس

ساقه ترش مزه و مفید ریواس خواصی جدا از برگ آن دارد و از آن در تهیه غذاهای گوناگون استفاده می شود. اگر چه می توان این ساقه را خام خواری کرد اما برگ های آن مسموم کننده هستند. دو ترکیب به نام اکسالیت و آنتراکوینون گلیکوسید در برگ های ریواس یافت شده که به بدن آسیب می رساند.

برگ گوجه فرنگی

پوست گوجه فرنگی هضم نمی شود اما خوردن آن ایرادی ندارد و می توانید گوجه فرنگی را با پوست آن بخورید. اما ماده ای شیمیایی به نام گلیکوالکالید در برگ های گوجه فرنگی وجود دارد که مصرف آن می تواند باعث معده درد و بروز اختلالات عصبی شود.

دانه های سیب

برخی افراد بعد از خوردن سیب دانه های آن را هم می جوند. آمیگدالین ماده ای است سمی که در دانه های سیب یافت شده و رسیدن مقادیر زیاد آن به بدن مشکل ساز است.

مغز هلو

در مغز هلو ۸۸ میلی گرم سیانید وجود دارد. وجود این مقدار سیانید در مغز این میوه کمی عجیب است. هسته ترک نخورده هلو، معده درد ایجاد می کند و خوردن هسته های ترک خورده آن هم سلامت عمومی را تهدید می کند.

هسته گیلاس
اسید پروسیک موجود در مغز هسته گیلاس برای بدن خطرناک است.



51 out of 100 based on 46 user ratings 561 reviews

^